Kanotur på Susåen ved Næstved

At tage på kanotur er en fantastisk måde, at have socialt samvær på. Nyd hinandens selskab i pagt med naturen og de skønne og rolige omgivelser. Området langs Susåen ved Næstved, er rigt på oplevelser for både børn og voksne. På Nåby Camping kan I tage på kanotur i én eller flere dage.


Det anbefales dog at I forudbestiller for at undgå skuffelser (Se kanoudlejning). Der er masser af plads til at lege og boltre sig på. Der er borde og bænke til de voksne, legeplads til børnene - og grill til tilberedning af mad og lejrplads til bål. Desuden er der på pladsen gode muligheder for, at overnatte enten i telt eller campingvogn.

En kanotur fyldt med idyl

Nåby Camping Æblehaven er det ideelle sted, at have som base på en lejrtur. At finde roen midt i den sjællandske natur, ved vand og marker, er en skøn ting. Fra pladsen tager man på kanotur langs Susåen ved Næstved, hvor man let kan tilbringe hele dagen og så holde stop når man ønsker. En kanotur kan sagtens vare flere dage. I også tage på en 1 dags kanosejlads hele familien.

 

Kontakt os og hør nærmere

Kunne i tænke jer, at vide mere om hvad det indebærer, at besøge Nåby Camping og dertilhørende kanotur, så kontakt os endelig på telefon 40 10 20 42.
Du kan også skrive en mail til kano@brobykano.dk. Vi glæder os til, at høre fra dig og byde dig velkommen.


Nåby Camping - Nåbyvej 8, DK-4160 Herlufmagle
Booking(Mette): 40 10 80 11 - Kanomanden(Peer Henrik): 40 10 20 42 - E: kano@brobykano.dk
Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top