Kanosejlads i Susåen ved Næstved

Nåby Camping tilbyder kanosejlads på Susåen. Sejladset begynder ved den sidste lejrplads før Næstved. 

Nåby Camping er en af de ældste campingpladser på den sejlbare åstrækning og hvis vi selv skal sige det, så er den også den bedste og mest hyggelige. På den vestendte skråning er der terasser med udsigt over Susåen, og vores gæster nyder år efter år det rige naturliv i de smukke omgivelser.

Nåby Camping er en hygiejnisk plads, som vi hele tiden vedligeholder og forbedrer, således, at vores gæster får den bedst mulige oplevelse efter deres kanosejlads og på resten af deres ophold. I kan også planlægge en længere kanotur på flere dage.

 

Tag hele familien med til kanosejlads

Lav en hyggelig familiedag i Æblehaven. Her kan dagen evt. starte ved et af de mange grillsteder eller lejrpladser, hvor familien kan tilberede og nyde deres medbragte mad. Herefter kan turen gå ud på Susåen til kanosejlads. Man kan ikke blive mæt af de oplevelser, der ligger venter i den mangfoldige og venlige natur. Nåby Camping tilbyder også hjælp til, at transportere gæster til og fra pladsen.

Skulle man ønske, at holde en større fest, tilbydes der også opstilling af festtelt - og der kan ydermere arrangeres med musik og spisning.

 

Kontakt os 

Kontakt os endelig på telefon 40 10 20 42, hvis du er interesseret i vores kanoudlejning. Du kan også sende os en mail på kano@brobykano.dk.

Vi glæder meget til at høre fra jer, så vi sammen man planlægge jeres næste kanosejlads.

kanosejlads susåen


Nåby Camping - Nåbyvej 8, DK-4160 Herlufmagle
Booking(Mette): 40 10 80 11 - Kanomanden(Peer Henrik): 40 10 20 42 - E: kano@brobykano.dk
Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top