Lejrplads på Nåby Kano og Camping ”Æblehaven”

Nåby Camping er en smukt beliggende lejrplads lige ned til Susåen.

Det er den sidste lejrplads før Næstved og en af de ældste på hele kanoturen, som samtidig lever op til de krav, man kan stille til en hyggelig og hygiejnisk plads. Den bliver løbende vedligeholdt og forbedret og er af samme grund den bedste plads på hele den smukke strækning af Susåen nær Næstved. Æblehaven ligger på en vestvendt skråning, hvoraf en del er udført som terrasser med udsigt over åen og de tilstødende marker og enge med græssende kvæg.

På de græsklædte terrasser med mange frugttræer er der rig mulighed for opstilling af telte – både enkeltvis og i grupper. Desuden findes der et stort antal borde og bænke samt flytbare grill, der kan benyttes til lejrbål samt tilberedning af mad.

Lejrplads/overnatnings-priser/ pr. døgn

Person: kr. 50,-
4-personers-telt: kr. 50,-
Større telt: kr. 75,-
Campingvogn: kr. 100,-
Bad (3 min.): kr. 10,-


Betaling for overnatning omfatter også brug af diverse faciliteter, toilet og vask samt rengøring, bortskaffelse af affald, vedligeholdelse af pladsen med mere.

Lejrpladschefen forventer at gæsterne rydder op efter sig, inden de forlader lejrpladsen samt sorterer og afleverer affald i affaldsstativerne ved toiletbygningen og opholdsrummet. Glas og flasker lægges i de herfor opstillede kasser. Lejrpladschefen tømmer og renser de udlånte grille. Under ophold på lejrpladsen kan vi anbefale at gå en aftentur til Ravns Banke (200 meter nord for pladsen) og nyde udsigten.

 

Lejrpladser ved Susåen i Næstved

Priser (brænde, grillkul)

- Brænde kan købes til kr. 40,- / Sæk
- Grillkul koster kr. 30,- / pose.

 

En lejrplads med plads til alle

Der er også rig mulighed for børnene at boltre sig. Lejrpladsen er forsynet med kravlestativ og gynger samt et stort areal, hvor mange forskellige boldspil kan finde sted. (Medbring selv bold/udstyr). Pladsen er desuden forsynet med toiletter, håndvaske med koldt og varmt vand samt brusekabiner med møntbetaling (kr. 10,- for 3 minutters varmt vand). Udenfor toiletbygningen er der 2 lange vaskerender med koldt og varmt vand. Desuden er der et opholdsrum med borde og bænke til 30-50 personer samt automater med slik, is, kolde og varme drikke. Lejrchefen kommer rundt ved 19-tiden for at opkræve betaling for overnatning. Samtidig kan der bestilles morgenbrød og andre købmandsvarer, der bliver leveret næste morgen ved 8.30-tiden. Disse varer afregnes ved leveringen.

 

Kontakt Nåby Camping

Uanset om du er interesseret i at leje en plads eller blot er interesseret i at høre mere om lejrpladsens faciliteter, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 55 45 01 24 eller 22 34 39 14. Du er også velkommen til at sende os en mail på post@naabycamping.dk

Vi glæder os til, at høre fra dig.

 

Lejrplads i Næstved Lejrplads Susåen


Nåby Camping - Nåbyvej 8, DK-4160 Herlufmagle - T: 55 45 01 24 - M: 22 34 39 14 - E: post@naabycamping.dk
Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top